Image

Proslave su zatvorenog tipa. Ukoliko odlučite da goste počastite slanim zalogajima, mi nudimo raznovrstan ketering po primamljivim cenama. Hrana se priprema u našim kuhinjama, po preporuci šefa AZZARO gastro tima. Svaka igraonica ima svoj šank iz kojeg se služi piće. Cena zakupa uključuje kompletno osoblje za posluživanje, osobu za nadzor dece, dečiji pribor i pozivnice koje slavljenici šalju drugarima. Ukoliko želite dodatno da animirate decu i priredite im pravi rođendanski spektakl, preporučićemo vam animatore, mađioničare, balon dekoratere, fotografe i poslastičare. Decu i njihove drugare možete obradovati pozorišnom predstavom, maskenbalom, mađioničarskim performansom ili drugom tematskom animacijom.

Naše malo dečije carstvo, pored prelepog jezera na Adi, idealno je za rođendanske proslave za Vaše mališane. U sklopu igraonice nalaze se lavirint i igračke za mlađu decu, kao i konzole za video igrice za onu malo stariju decu. Cena takođe uključuje i kompetentnu osobu za čuvanje dece, tako da se Vi možete opustiti dok se Vaša deca bezbrižno igraju i proslavljaju svoj divan dan sa svojim drugarima. Pridružite nam se da zajedno pružimo Vašem detetu najdivniji dan koji će uvek pamtiti!

Dobrodošli u Azzaro Black, ekskluzivni prostor idealan za svečana okupljanja i posebno ozračje koje krštenje donosi. Naša luksuzna lokacija pruža savršen ambijent za ovo posebno slavlje.

Azzaro Black je osmišljen s ciljem da zadovolji najviše standarde kvaliteta i elegancije. Naša usluga je neuporediva, a prostor je pažljivo dizajniran kako bi pružio sofisticiranu atmosferu koja će dodati poseban ton vašem događaju.

Naš tim stručnjaka posvećen je tome da vaše iskustvo bude besprekorno i nezaboravno. Pružamo personalizovan pristup, pažljivo biramo detalje i stvaramo ambijent koji odražava vaše želje i posebne trenutke koje delite s porodicom i prijateljima.

Beogradioniceomiljenesimpatičnemodernemališani znaju zašto!

0
Uspešnih proslava
0
Osnovano

Dodatne usluge

Dečija igraonica Beogradionica spremila je za vas mnoštvo dodatnih usluga,koje pružaju naši Mađioničari, Klovnovi, Vilenjaci, Vile.

Image

Animacije

Image

Mađioničari

Image

Animacije

Želite nešto posebno i drugačije!

U svakom trenutku možete se raspitati oko posebnih želja i uslova putem kontakt forme. Beogradionica će vam izaći u susret.